Do Marvelovského filmového universa se zřejmě vrátí mrtvý protivník Kapitána Ameriky

Snad dostane více prostoru.

Součástí Marvelovského filmového universa už jsou více než dvě desítky filmů a hromada seriálů, což znamená, že se v tomto vesmíru pohybují desítky a desítky postav. Některé se objeví jednou, některé mnohokrát a některé se ukáží, pak jsou nějakou dobu pryč a zase vrátí.

A to zřejmě bude i případ záporáka Crossbonea (Frank Grillo), tedy protivníka Kapitána Ameriky (Chris Evans), který v Captain America: Občanská válka (2016) sice zemřel, ale tohle je komiksové universum, smrt často není úplně definitivní.

Existuje X možných způsobů, jak přivést postavy zpět, pro příklad to mohou být flashbacky, klonování, alternativní dimenze atd. atd.

Návrat Crossbonea tak nebude těžké vysvětlit. A podle serveru MCU Cosmic se Marvel snaží vymyslet, jak přivést nebezpečného padoucha zpět:

"Marvel hledá způsoby jak přivést zpět Crossbonea a aktuálně o tom probíhají diskuse. Mohlo by jít o něco jako alternativní vesmír v Madness of the Multiverse, se kterým se bude vypořádávat Doctor Strange příští rok nebo by mohlo jít o něco většího než tohle."

Není tak jisté, jak nakonec bude vysvětlena přítomnost Crossbonea, ale v případě zmíněného filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021) by to dávalo smysl, očekává se, že nám představí už známé postavy, ale jinak, než je známe.

Uvidíme, s čím nakonec Marvel přijde, ale bylo by fajn, pokud by Crossbones dostal více prostoru.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat