Ben Affleck se rozhodl nehrát Batmana proto, aby se neupil k smrti

Zajímavý důvod.

Původně se počítalo s tím, že Ben Affleck ztvární v další sólovce Batmana hlavní roli, postará se o režii a bude se podílet na scénáři. Později se ale vzdal režie a poté vyšlo najevo, že si nezahraje ani hlavní roli a bude použit jiný scénář. Jednoduše řečeno, film Batman (premiéra 24. 6. 2021) bude úplně jiný a Ben Affleck se na něm nebude vůbec podílet.

A proč si vlastně herec nezopakuje roli, kterou ztvárnil ve filmech Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a Justice League (2017)? To vysvětlil sám herec:

"Někomu jsem ukázal scénář k The Batman. Oni mi na to řekli, 'Myslím si, že je to dobrý scénář. Ale také si myslím, že se upiješ k smrti, pokud si znovu projdeš tím, co jsi nedávno prožil."

Není tajemstvím, že Ben měl v minulosti problém se závislostí na alkoholu a očividně k tomu přispělo i to, že ztvárňoval temnou a depresivní postavu Bruce Waynea/Batmana a přestože byl podle názoru nejmenovaného člověka scénář k sólovce The Batman dobrý, tak herce varoval předtím, že by mohla mít role silný dopad na jeho psychiku a mohl by se tak znovu uchýlit k pití.

Ben se tedy nejdříve vzdal režisérského křesla a poté i hlavní role. Aktuálně tak vzniká The Batman pod dohledem Matta Reevese a ústřední postavu ztvární Robert Pattinson.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat