Začalo natáčení sólovky Batmana, nový záporák v marvelovském Moon Knight a kdy se dočkáme Falcon & Winter Soldier

Komiksové střípky.

Dlouhé roky se čekalo na to, až se konečně začne natáčet nová sólovka Batmana. Měnili se u ní tvůrci, herci i data premiéry, takže nebylo divu, že někteří diváci začali pochybovat o tom, zda se vůbec dočkáme. A to i ve chvíli, kdy bylo oznámeno datum premiéry a to 24. 6. 2021. Nicméně se zdá, že to tentokrát vyjde, režisér Matt Reeves zveřejnil obrázek s klapkou, která dává vědět, že natáčení začalo.

Už delší dobu se mluví o tom, že pro streamovací službu Disney + vznikne marvelovský seriál Moon Knight. Moc informací o něm sice zatím nemáme, ale zdá se, že by se v něm mohl objevit záporák Ripper. Jde o bytost, které v žilách koluje jak lidská, tak démonická krev. Ripper se představil právě v komiksu Moon Knight, takže by to dávalo smysl.

Kdy se dočkáme Falcon & Winter Soldier

Prvním marvelovským seriálem, který vznikne pro streamovací službu Disney+ je projekt Falcon & Winter Soldier. Věděli jsme, že se objeví tento rok, ale zatím nebylo jasné kdy. Podle nových informací by to mělo být v létě a to v srpnu. Není jasné, který den konkrétně, ale alespoň známe měsíc. Tím pádem se dá očekávat, že další letošní série WandaVision bude k vidění o něco později, možná o pár týdnů, možná o pár měsíců, pravděpodobně zní říjen nebo listopad.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat