Představitel Profesora X se sešel s Marvelem kvůli budoucnosti téhle postavy

Je možné, že Patrick Stewart bude ve své roli pokračovat.

Deadpool, Fantastická čtyřka nebo X-Meni, respektive práva na ně patřila Foxu, ale v minulém roce se tahle společnost stala součástí Disneyho a tím pádem se práva vrátila Marvelu (který je také součástí Disneyho). 

Víme, že Deadpool se rebootovat nebude, ale měl by vzniknout právoplatný třetí díl, Fantastická čtyřka se naopak restartu s největší pravděpodobnostní dočká. Otázník pak visí nad sérii X-Men, ale s ohledem na neúspěch X-Men: Dark Phoenix (2019) se předpokládalo, že Marvel bude chtít začít znovu. 

Ale možná ne úplně, protože představitel starší verze Charlese Xaviera/Profesora X Patrick Stewart prozradil, že se sešel s kreativním šéfem Marvelu Kevingem Feigem, aby si promluvili o budoucnosti Profesora X:

"Sešel jsem se s Kevinem Feige před pár měsíci a měli jsme dlouhý, velmi dlouhý rozhovor. Bylo tu několik [potencionálních] kroků a návrhů, které zahrnovaly také Charlese Xaviera."

To zní naděje, nicméně Patrick připomněl skvělý film Logan: Wolverine (2017), ve kterém Xavier zemřel:

"Je tu ale problém... Pokud bychom nenatočili Logana, tak ano, pravděpodobně bych byl připraven usednout ještě jednou na kolečkové křeslo v roli Charlese Xaviera. Ale Logan vše změnil."

Na druhou stranu, jde o komiksové universum, kde existují alternativní dimenze, kameny měnící realitu a cestování v čase, takže by se určitě našel způsob, jak by bylo možné přivést Profesora X zpět. A s ohledem na to, že o tom Feige s Stewartem diskutovali, je tu možnost, že by k tomu dříve nebo později dojít mohlo.

Zdroj: DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat