Loki: V seriálu možná bude představena legendární záporačka, po které se volá už roky

Následně by se měla objevit i ve čtvrtém Thorovi.

Thor má v komiksovém světě velké množství proslulých protivníků a jednou z těch nejvíce známých je Enchantress. Ta patří k nejmocnějším mágům z Asgardu a byly doby, kdy byla do Thora zakoukaná. Ovšem, nakonec to nedopadlo a je z ní padouch.

Fandové už dlouho doufají, že se objeví ve filmech Thor, ale zatím k tomu nedošlo. Nicméně jsme viděli Skruge alias Executionera (Karl Urban), který je v komiksu pravou rukou Enchantress. Ve filmovém světě byl ale pravou rukou Hely (Cate Blanchett).

Ovšem, mnozí doufají, že Enchantress uvidíme v Thor: Love and Thunder (premiéra 4. 11. 2021). Je ale možné, že se jí dočkáme už dříve a to v jiném projektu. Aktuálně se začalo mluvit, že by se mohla objevit v seriálu Loki (s tím, že by pak pokračovala ve svém řádění ve čtvrtém Thorovi).

Marvel chce pro seriál Loki obsadit herečku vysokou 168 až 173 centimetry a mělo by jít o bělošku s blond vlasy. S tím, že bude mít v seriálu výraznou roli. A nebylo by překvapením, pokud by bylo odhaleno, že jde o roli Enchantress, protože ta má s Lokim v komiksu velmi propletenou historii.

Seriál Loki bude mít premiéru na jaře roku 2021, takže se dá tušit, že se ještě nějakou dobu nedozvíme, zda v něm opravdu bude Enchantress, ale dávalo by to smysl.


Zdroj: MCU Cosmic

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat