Bývalý představitel Hulka není zrovna nadšen z toho, jaký je novodobý Hulk

Známý kulturista nepěje chválu na marvelovky.

V době vzniku seriálu The Incredible Hulk, tedy na konci sedmdesátých let minulého století samozřejmě nemohli tvůrci spoléhat na digitální triky jako dnes a tak Hulka ztvárnil kulturista Lou Ferrigno, který byl natřen na zeleno (mimochodem, Lou Hulka dál namlouvá a to v marvelovských filmech). Nicméně, jak to vypadá, svalovec není zrovna fandou toho, jak se vyvíjí aktuální Hulk:

"Dnes máte speciální efekty a všechno tohle. Nevím, jakým směrem Hulk míří. To je důvod, proč se spousta lidí vrací, vrací se zpět k seriálu, protože ten je více organický, více přirozený. Žádné trikové efekty nemohou nahradit to, co jsme udělali Bill Bixby (představitel seriálového Bruce Bannera, pozn. redakce) a já. A způsob, kterým to Disney tvaruje, to mě příliš neoslňuje. Musí to být stvůra. Odstranili jejich chemii. To je důvod, proč se tolik lidí vrací k seriálu. Tisíce fanoušků za mnou chodí a říká mi, že nejsou nadšení z toho, jak [aktuální] Hulk vypadá."

A dá se tušit, že další miliony lidí jsou spokojeny s tím, jaký je aktuální Hulk. Dnes by určitě neprošel zelený kulturista. Nicméně, možná budou někteří souhlasit s tím, že aktuální Hulk není už tak bestiální, jako původní verze a to nemusí každému vyhovovat. 

Ovšem, těžko asi předpokládat, že by Disney změnil svůj přístup k téhle postavě kvůli stížnostem Ferrigna, na druhou stranu se mu musí nechat, že má odvahu kritizovat společnost, která ho obsazuje do svých filmů a stojí si za svým názorem.

V současné chvíli není jasné, kdy se dočkáme návratu Hulka, ale spekuluje se o tom, že by mohl být k vidění v chystaném seriálu pro streamovací službu Disney+ jménem She-Hulk.



Zdroj: FabTV

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat