Black Widow: Jaké je možné spojení záporáka Taskmastera a Iron Mana?

Hračky odhalily možné spojení.

Je to poměrně zvláštní, ale často detaily o filmu nebo seriálu prozradí hračky, tedy ty oficiálně licencované. Ne vždy sice ukazují něco, co se opravdu ve filmu/seriálu objeví, protože někdy se hračky liší od toho, co je nakonec v kině nebo na obrazovce k vidění (ať už záměrně nebo proto, že ve scénáři dojde ke změně), ale v mnoha případech hračky ukáží něco, co je nakonec skuečně realizováno.

A tentokrát to vypadá docela pravděpodobně. Řeč je o filmu Black Widow (premiéra 30. 4. 2020), ve kterém bude k vidění záporák známý jako Taskmaster. Ten má schopnost v mžiku "okoukat" pohyby ostatních, takže jsme mohli vidět to, že umí střílet z luku jako Hawkeye a házet štít jako Kapitán Amerika.

Oficiální hračky pak naznačily, že by mohl mít k dispozici drápy podobné těm, kterými se ohání Black Panther, ale také to, že jeho maska má vizuální rozhraní hodně podobné tomu, které používá Tony Stark/Iron Man.

Je tak možné, že Taskmaster bude mít technologii, kterou ukradl společnosti STARK Industries. Ostatně, k ní se dostali například Mysterio ve Spider-Man: Daleko od domova (2019) a zvládl s ní napáchat pořádnou škodu.

Kromě toho se mluví o tom, že by se v komiksovce Black Widow měl ukázat i Iron Man, takže by nebylo překvapením, pokud by ve filmu jeho technologie sehrála roli.

Zdroj: Hasbro


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat