Batman: Je temný, nádherný a skvělý, tvrdí o scénáři představitel Penguina

Colin Farrell je ze scénáře nadšený.

Trvalo to dlouho, hodně dlouho, ale konečně se začalo pracovat na sólovce Batmana. Po několika změnám v případě obsazení i štábu bylo oznámeno, že se režie ujme Matt Reeves, který také pomůže se scénářem. A právě o něm pěje chválu Colin Farrell, který byl tak trochu nečekaně obsazen do role záporáka Penguina:

"Stále mluvím s Mattem Reevesem, který je režisérem a také napsal scénář. Napsal opravdu krásný, temný, dojemný scénář, který je úžasný."

Colin měl šanci přečíst si celý scénář, k čemuž s humorem dodal:

"Ano, ale měl jsem řetěz kolem paží a kryogenicky zmrazený scénář, bylo to velmi tajemné. Ale Matt napsal skutečně krásný scénář a opravdu to dělal s láskou."

Matt se bude muset hodně snažit, aby jeho film zabodoval. Přece jen, Nolanova batmanovská trilogie je stále milována a každý projekt s Batmanem s ní bude srovnávat a kromě toho se Reeves rozhodl obsadit nečekané herce. Například do hlavní role Roberta Pattinsona, což některé dost zaskočilo a kvůli tomu je určitě pár těch, kteří budou doufat, že Matt uklouzne a oni tak budou moci jeho film zkritizovat.

Ale po tak dlouhém čekání je jistě víc těch, kteří doufají, že to dopadne dobře. Dozvíme se to 24. 6. 2021, právě v tento den se odehraje premiéra.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat