Avatar 2: Trvá to moc dlouho, na film nejsme zvědaví, vzkazují lidé

Od premiéry jedničky uplynulo už více než deset let.

První Avantar se objevil už v roce 2009 a dlouhé roky se držel na vrcholu žebříčku finančně nejúspěšnějších filmů. Šlo prostě o velmi populární projekt a lidé volali po pokračování. A volali a volali a volali.

SOUVISEJÍCÍ: NÁDHERNÉ CONCEPTY ARTY UKAZUJÍ, CO BYCHOM MOHLI VIDĚT VE DRUHÉM AVATAROVI

Ale trvalo to dlouho, než se dočkali. Nicméně před nějakou dobou přišla dobrá zpráv, natočeno bude hned několik pokračování. Původně byly v plánu čtyři s tím, že nakonec byla informace upravena a nejdříve se natočí dvě a jestli si povedenou dobře, vzniknou další dvě.

Druhý díl nazvaný Avatar: Way of Water bude mít premiéru příští rok a to 16. 12. a aktuálně se objevily takzvané concept arty, které ukazují, jak by mohly vypadat některé scény z filmů. Ovšem, byť to u mnohých vyvolalo nadšení, nemálo lidí se ozvalo s tím, že je pozdě bycha honit a na film už nejsou zvědaví.

Internet zaplavily komentáře, které odkazují na to, že si lidé stejně stěží po jedenácti letech vybavují, o čem byla jednička, další zmiňují to, že po takové době čekání jsme se dočkali jen pár obrázků a nebo třeba to, že více než dvacet marvelovek vzniklo mezi prvním a druhým dílem Avatara.

Je pravda, že čekání je opravdu dlouhé a jsou na místě diskuse o tom, zda lidé tak trochu (víc) neztratili zájem. Ale zatím můžeme jen hádat, jestli si film povede dobře. Zda opravdu opadlo nadšení nebo ne, to dají vědět premiérové tržby.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat