Tvůrci Hry o trůny se "vyprdli" na filmy Star Wars a natočí komiksový horor

David Benioff a D.B. Weiss už mají vybraný další projekt.

Tvůrčí duo David Benioff a D.B. Weiss si udělalo jméno (pokud pomineme poslední řadu) skvělým seriálem Hra o trůny a tak nebylo divu, že o ně byl velký zájem ze strany různých společností. Vyšlo najevo, že pánové sice nebudou spolupracovat na žádném z dalších seriálů ze Západozemí, ale měli se postarat o další přírůstky do universa Hvězdných válek. Dokonce se spekulovalo o tom, že finální řada Hry o trůny byla kratší než ostatní právě proto, že pánové chtěli rychle začít pracovat na Star Wars.

Ovšem, později došlo k překvapivému oznámení a dvojice se nakonec filmům Star Wars věnovat nebude (místo toho uzavřeli smlouvu na několik projektů s Netflixem). Ale nevadí, aktuálně vyšlo najevo, že pánové dohlédnout na jiný velmi zajímavý projekt a to konkrétně hororový film na motivy komiksu Lovecraft, který operuje s myšlenkou, že jsou monstra, která stvořil legendární H.P. Lovecraft (jeho dílo inspirovalo například filmy Vetřelec) skutečná.

Podle všeho by se zatím nepojmenovaný film měl zaměřit na legendu o bytosti jménem Cthulhu a zasazen by měl být do dvacátých let minulého století s tím, že není jasné, zda pánové budou produkovat nebo režírovat, ale co jasné je, že scénář napíší Phil Hay & Matt Manfredi.

Jen pro informaci, film nevzniká pro Netflix, ale pro Warner Bros. s tím, že se zatím neví, kdy se začne natáčet, ani kdy se dočkáme premiéry.

Zdroj: Deadline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat