Obsazení Roberta Downeyho Jr. bude skvělé, nebo naprostý průšvih, věřil Marvel

Prozradil to Kevin Feige.

Když se společnost Disney rozhodovala, koho obsadí do role Tonyho Starka/Iron Mana, Robert Downey Jr. nebyl někým, u koho by si firma byla úplně jistá, zda je ten pravý. Jistě, je to ceněný a bezesporu talentovaný herec, ale také někdo, kdo mě problémy s drogami a to se společnosti, která se prezentuje jako na rodinu orientovaná, úplně nelíbilo. Nakonec ale dostal Robert Downey Jr. šanci a očividně to bylo skvělé rozhodnutí, protože jeho Tony Stark je jednou z nejmilovanějších postav z Marvelovského filmového universa (a bylo to skvělé i pro Roberta, protože si vydělal desítky milionů dolarů a jeho kariéra nabrala druhý dech).

Nicméně, v době, kdy byl herec obsazen, Marvel (patří Disneymu) dospěl k názoru, že to bylo buďto skvělé rozhodnutí nebo něco, co bude naprostá katastrofa. Prozradil to kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Doslova první rozhodnutí, které mi bylo umožněno udělat a které mi bylo umožněno zkusit v pozici prezidenta Marvel Studios bylo obsazení Roberta Downeyho Jr. a působilo to zábavně, protože jsme věděli, že to bude buďto skvělé nebo největší průšvih vůbec. Nebylo tu moc prostoru pro něco jiného. Nakonec se ukázalo, že to bylo skvělé a jak vždy říkám, 'Žádný RDJ (Robert Downey Jr., pozn. redakce), žádné MCU (Marvelovské filmového universum, pozn. redakce)."

Tony Stark sice v Avengers: Endgame (2019) neskončil úplně nejlépe, ale podle všeho se ho přece jen ještě dočkáme a to ve filmu Black Widow (premiéra 30. 4. 2020), což není překvapením, bude se odehrávat před událostmi v Endgame.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat