Film Black Widow nebude o tom, že původní Black Widow nahradí její nástupkyně

Není to o převzetí pochodně.

Už téměř deset let je marvelovskou Black Widow Scarlett Johansson, ale šeptá se o tom, že film Black Widow (premiéra 30. 4. 2020) bude rozloučením Scarlett s Marvelovským filmovým universem a její pochodeň převezme Florence Pugh, která ve filmu Black Widow ztvární Yelenu Belova, což je v komiksu další nositelka jména Black Widow.

Podle Florence to ale není hlavní účel dlouho očekávané sólovky jediné ženské zakladatelky týmu Avengers:

"Ne, vlastně vám řeknu to, že když jsme to natáčeli, nedošlo k něčemu takovému. Tvrdím a to velmi upřímně, že rozhodně nešlo o něco, co by v případě filmu, který jsme točili, působilo jako předávání pochodně. Myslím si, že směr a nádech a atmosféra, které se za tím skrývají, byly prostě upřímnou snahou natočit tenhle komplikovaný a bolestný příběh. A také natočit něco, co dostojí očekáváním, protože spousta fandů čeká na její samostatný film. A také si myslím, že spousta lidí ocení tento příběh. Cate (Cate Shortland, režisérka, pozn. redakce) odvedla skvělou práci, pokud jde o prezentování příběhu těchto dvou žen a tomu, jak čelí jejich minulosti a jejich bolesti. Zaměření bylo spíše na tohle."

To neznamená, že Yelena v budoucnu nebude novou "hlavní" Black Widow, ale podle všeho nebude primárním cílem filmu řešit právě tohle.

Netřeba asi připomínat, že Black Widow odstartuje čtvrtou fázi Marvelovského filmového universa, tak snad to bude start, který bude stát za to. Black Widow si to zaslouží poté, jak málo prostoru měla v Avengers: Endgame (2019).



Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat