Viděl jsem Snyderův sestřih Justice League, prohlásil Jason Momoa

Představil Aquamana prohlásil, že měl možnost zhlédnout verzi, po které fandové dlouho volají.

Na Justice League (2017) nejdříve pracoval režisér Zack Snyder, ale poté z rodinných důvodů odstoupil a nahradil ho Joss Whedon. Ten byl údajně Warner Bros. pověřen, aby vdech Justice League uvolněnější atmosféru.

Ovšem, finální produkt, na kterém bylo patrné, že na něm pracovali dva režiséři s různým přístupem, příliš parády nenadělal. Hodnocení ze strany recenzentů nebyla nic moc a tržby také zůstaly za očekáváními.

Diváci tak volali po tom, aby byl zveřejněn sestřih Zacka Snydera, který by jednou a provždy ukázal, zda za neuspokojivou kvalitu Justice League může Whedon nebo ne.

Situace ale byla dost matoucí, protože se objevovaly protichůdné zprávy, kdy někteří herci/tvůrci tvrdili, že Snyderova verze existuje, ale jiní to popírali.

Teď se ozval Jason Momoa (Aquaman), který prohlásil:

"Viděl jsem to. Viděl jsem Snyderův sestřih... Nemyslíte si, že by to Zack nemohl dokončit...? Myslím si, že by to veřejnost měla vidět. Jsem samozřejmě zavázaný Warner [Bros.] a DC a nevím, jaký z toho mají pocit, ale jsem fanda a jsem velmi velmi šťastný, že jsem to viděl."

Opravdu by to chtělo, aby Warner Bros. vydalo Snyderovu verzi. Konečně by s tím fandové přestali otravovat a navíc by to znamenalo pár dalších milionů dolarů pro Warner Bros. a po nepříliš oslňujících tržbách Justice League (658 milionů dolarů při rozpočtu 300 milionů dolarů) by jistě společnost byla ráda za každou další "kačku".



Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat