Marvel prý hodlá představit ženskou verzi Lokiho

Nešilte, došlo k tomu i v komiksu.

Na jaře roku 2021 bude mít premiéru seriál Loki, ve kterém se (bez ohledu na to, že se spekulovalo o tom, že se zaměří na výrazně mladšího verzi oblíbeného záporáka/antihrdiny) v hlavní roli vrátí Tom Hiddleston jako Loki z roku 2012

Nicméně nedávno bylo oznámeno, že do série byla obsazena také herečka Sophia Di Martino a vyrojily si spekulace, že by mohla ztvárnit ženskou verzi Lokiho.

Sophia Di Martino
Než začnete šílet, co to mají filmaři zase za nápady, že už to chce jen transsexuálního veganského Lokiho, tak ženský Loki v komiksech existuje a v komiksové sérii The Mighty Avengers z roku 2009 sehrál důležitou roli.

V ní se Loki znovuzrodil jako žena s tím, že se vydával za Scarlet Witch a zformoval vlastní tým Avengers, se kterým měl svérázné plány.

Mluvím se o tom, že představení ženského Lokiho připraví půdu pro odchod Toma Hiddlestona od Marvelu, pokud o to bude mít Marvel nebo herec zájem, tedy něco podobného jako v případě Hawkeye, kdy v jeho seriálu uvidíme Kate Bishop, tedy další nositelku jména Hawkeye.

Marvel ale zatím nepotvrdil, že v sérii Loki bude i ženská verze, ovšem překvapení by to nebylo.

Zdroj: Deadline, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat