Herec tmavé pleti, který převzal štít Kapitána Ameriky, to je monumentální krok, nechal se slyšet Anthony Mackie

Herec se rozpovídal o tom, jak dojemný pro něj tenhle moment byl.

V Avengers: Endgame (2019) Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) předal svůj štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie). A byť právě Anthony prozradil, že v následujících marvelovských projektech nebude používat přezdívku Kapitán Amerika, tak je jasné, že Sam Wilson je duchovním nástupcem původního Kapitána Ameriky a podle Anthony je to velký historický milník:

"Víte co, pokud budu upřímný, je to velmi emotivní. Jsem v branži 20 let a měl jsem to štěstí, že jsem natočil některé neuvěřitelné věci a pracoval s neuvěřitelnými lidmi. Je pro mě monumentálním krokem být mužem tmavé pleti v roce 2019, kterému bylo předáno žezlo Kapitána Ameriky s tím, jaká je historie lidí tmavé pleti v této zemi, nejen pokud jde o zábavní průmysl, ale o celý můj život. Bylo to extrémně emotivní. Podívejte, můj děda byl pachtýř, víte co tím chci říct? Je tu spousta historie a bolesti a triumfu a radosti, která pramení z toho, že jsem Kapitán Amerika."

Některé lidi zaskočilo, že štít nedostal Bucky Barnes (Sebastian Stan), ale tvůrci vysvětlili, že by to nebyl nejlepší krok s ohledem na to, že HYDRA vymyla Buckymu mozek a šlo by tak o riziko. Volba tak padla na Sama. Právě jeho i Buckyho uvidíme v seriálu Falcon & Winter Soldier, který bude mít premiéru příští rok.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat