Black Widow: Film je velmi syrový a bolestný, prohlásila jedna z hvězd

Florence Pugh se rozpovídala o očekávané komiksovce.

Třicátého dubna příštího roku se konečně dočkáme sólovky Black Widow. V ní bude k vidění více Black Widow, kdy jednu z nich (civilním jménem se tato verze Black Widow jmenuje Yelena Belova) ztvární herečka Florence Pugh a právě ta o filmu promluvila:

"Myslím si, že jsme natočili něco velmi syrového a velmi bolestného a velmi krásného a myslím si, že lidé budou opravdu překvapení z toho, že velký akční film má v sobě tolik srdce. A vím, že spousta lidí kvůli ní [Black Widow] bude emotivní, protože její postava měla tak těžký konec [ve filmech Avengers], ale bylo něco speciálního a ona v těchto filmech působí nějakých 10 let. Kvůli tomu je něčím unikátním být v jejm filmu. A být v tom [filmu] a vidět jak dělá kaskadérské kousky a žije pro to, to je prostě celá ona [Scarlett Johansson]."

Kromě toho herečka pochválila spolupráci s režisérkou Cate Shortland. Zatím to tak vypadá, že se dočkáme poměrně temného filmu, což je jen a jen dobře, protože to k Black Widow prostě patří. Je to postava, která se pere s drsnou minulostí. A trošku vážnější marvelovky určitě nebude ke škodě věci.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat