Avengers: Endgame - Marvelovský tvůrce lituje, že se Black Widow nezúčastnila finální bitvy proti Thanosovi

I mnohé fandy to zamrzelo.

V Avengers: Endgame (2019) byla během finálního souboje jedna scéna, která sice působila trošku násilně vtlačená do děje, ale byla hodně stylová a mezi diváky populární. Řeč je o momentu, kdy spojily síly ženské hrdiny od Marvelu, aby to natřely Thanosovi (Josh Brolin).

Ovšem, mnohé fandy zamrzelo, že se toho nezúčastnila také Black Widow (Scarlett Johansson), což je jediná ženská zakládající členka týmu Avengers. A lituje toho také vedoucí marvelovského týmu vizuálních expertů Andy Park:

"Tématem celého tohoto momentu byla myšlenka něčeho, na co mohu být velmi pyšný - ženy se spojily a ukázaly, jak mocné jsou v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce).  Je to prostě ukázka deseti let vývoje těchto postav ze všech filmů, které máme a všichni se spojili dohromady, aby čelili větší hrozbě. Byl jsem rád, že jsem na tom mohl pracovat a bylo to velmi náročné, protože mi to zabralo hodně času, jelikož jsem chtěl ukázat všechny tyhle postavy v tom nejlepším možném světle a přijít s tímto soudržným momentem, který ukáže schopnosti všech z nich. Nebyl to lehký úkol, ale byla to velká zábava. Byl jsem ale smutný, že jsem do toho nemohl zahrnout Black Widow."

V první řadě je na místě zmínit, že některé postavy bohužel během daného momentu své schopnosti nepředvedly (například Mantis), ale jinak se dá souhlasit s tím, že je škoda, že v čele ženského týmu nestála Black Widow, zasloužila by si to. Ale útěchou budiž to, že se dočkáme její sólovky a to 5. 11. 2020.



Zdroj: Avengers: Endgame - The Art of the Movie (skrze CB)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat