Režiséry Avengers by zpátky k Marvelu přilákaly filmy o Fantastické čtyřce nebo Silver Surferovi

Russoovi se návratu nebrání.

Bratři Russoové natočili pro Marvel dva poslední díly série filmů Captain America a třetí a čtvrtý díl Avengers.

Všechny jejich filmy zabodovaly, jak pokud jde o recenze, tak pokud jde o finance, takže si pánové u Marvelu šplhli, nicméně aktuálně nejsou žádné zprávy o tom, že by měli pro komiksového giganta režírovat další komiksový film.

Russoové se tomu ale nebrání, ovšem, byli by rádi, pokud by jim Marvel nabídl dohled nad filmy následujících týmů a postav:

"Vyrostl jsem na X-Menech od Byrnea (John Byrne, komiksový tvůrce, pozn. redakce). Ben Grimm byl mou nejoblíbenější postavou během mého dospívání. A Fantastická čtyřka nyní spadá pod Marvel. Je toho spousta. Silver Surfer je úžasná postava. Vydat se do vesmíru by byla spousta zábavy. Takže je tu spousta věcí, které by nás přilákaly zpět," nechal se slyšet Joe Russo.

Dá se tušit, že dalšího filmu X-Men se asi jen tak nedočkáme. Marvel zřejmě nechá značku chvíli odpočívat poté, co X-Men: Dark Phoenix (2019) nedopadli zrovna nejlépe (film vznikl pod hlavičkou Foxu ještě předtím, než se Fox stal součástí Disneyho). Ale o filmu Fantastické čtyřky se mluví poměrně často, takže by nebylo překvapením, pokud by ho Marvel v blízké budoucnosti oznámil. A stejně tak by nebylo šokem, pokud by požádal Russoovy, aby na něj dohlédli.

Co se týče Silver Surfera, tak bych to spíše viděl tak, že by Marvel nejdříve představil ve svém universu Galactuse, jehož poslem Silver Surfer je a následně by mohl Silver Surfer dostat svůj vlastní film.

Zatím jde ale jen o spekulace, žádné potvrzené zprávy o filmech Fantastická čtyřka nebo X-Men nejsou.

Zdroj: SyFy Wire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat