Mizerové 3: Ano, skutečně se po 17 letech dočkáme. Tady je trailer a je parádní

Povedlo se.

Na třetí film ze série Mizerové se čeká už od roku 2003. Občas to vypadalo, že bude, pak se situace změnila a fandové přepálené akce a skvělých hlášek utřeli nudli. A přiznávám, že už jsem přestával věřit, že film Bad Boys for Life uvidíme. Naštěstí jsem se mýlil.

Aktuálně se totiž objevil trailer. A nechci si hrát na jasnovidce, ale něco mi říká, že se čekání vyplatilo. Minimálně upoutávka je hodně zábavná.

Asi vás trošku zaskočí, že zatímco čas byl k Willu Smithovi velmi milosrdný, Martin Lawrence takové štěstí neměl. Ale nevadí, že má pár kilo navíc, hlavní je, že chemie a rýpání mezi oběma pány pořád funguje a rozesměje.

Humor je povedený, film si dokonce občas utahuje z klasických prvků projektů ze série Mizerové a závěrečná scéna, ve které dojde na zpěv, je prostě skvělá. Zdá se tak, že změna režiséra (poprvé se jí neujme Michael Bay, ale nahradila ho dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah) Mizerům vůbec neuškodila.

Když už došlo řeč na zpěv, tak jediná věc, která mi dost vadila, byla předělaná verze songu Bad Boys. Řeknu to na rovinu, zatímco původní variantu od Inner Circle si občas poslechnu i teď, ta nová mi k srdci nepřirostla.

Ale jinak jsem velmi spokojený a na 16. ledna 2020 se opravdu těším.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat