Kdy se Deadpool objeví v marvelovských filmech? A fotka ze zákulisí marvelovky Eternals

Komiksové střípky.

V lednu se společnost Fox, která vlastní práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola, stala součástí Disneyho a tím pádem se zmíněné týmy a postavy vrátily k Marvelu.

Je tak otázkou, jaká bude jejich budoucnost. Někteří fandové se báli například toho, že Deadpool už nebude mládeži nepřístupný, ale v minulosti byli diváci ujištěni, že k tomu nedojde a Marvel údajně nabídne odnož filmů, které budou mít přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby).

Stále ale není jasné, kdy by se mohli oficiálně stát značky Foxu součástí Marvelovského filmového universa. Nyní se objevila zpráva, že Deadpool by mohl být v marvelovském filmu k vidění v roce 2021.

Zatím ale bohužel nejsou známy detaily jak bude představen (ve své sólovce nebo ve filmu někoho jiného?) a Marvel tuhle informaci nepotvrdil.

Naopak víme, že týmovku Eternals uvidíme 5. listopadu 2020. V ní se jako Black Knight ukáže Kit Harington a jako Ajak, vůdce Eternals Salma Hayek. A právě druhá zmíněná zveřejnila fotku ze zákulisí, na které je s Kitem. Sympatická herečka ke snímku napsala:

"Stále nemohu uvěřit tomu, že s tebou pracuji, Jone Snowe ! Kite, jsi nejlepší!!!"


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat