Další filmy se Spider-Manem budou lepší, ale také odlišné, prohlásil Tom Holland

Mladý herec je optimista.

Pro fandy Spider-Mana nebyly poslední dny nejlepší. Nejdříve vyšlo najevo, že Sony a Disney se nedohodly a zřejmě se Spider-Man oddělí od Marvelovského filmového universa a bude fungovat ve vlastním světě. Pak se objevily zprávy, že Tom Holland nemá smlouvu na dva další filmy, jak se původně věřilo, ale už pouze na jeden.

Osud Spider-Mana tak vypadal dost nejistě, ale Tom je očividně optimista. Nechal se totiž slyšet:

"Stručně řečeno, natočili jsme pět skvělých filmů. Bylo to pět úžasných let. Byla to pro mě nejlepší doba mého života. Kdoví, co přinese budoucnost. Ale to, co vím je, že budu dál hrát Spider-Mana a dál prožívat nejlepší období mého života. Bude to zábava, ať už se rozhodneme udělat to jakýmkoliv způsobem. Budoucnost Spider-Mana bude jiná, ale bude stejně úžasná a skvělá a najdeme nové způsoby, jak to udělat ještě lepším."

Herec naznačil, že tvůrci už intenzivně přemýšlejí o tom, kterým směrem se vydat:

"Naše nápady, jak rozšířit svět Spider-Mana a přivést do něj nové postavy jsou opravdu vzrušující a crossover s jinými postavami, to je opravdu vzrušující. A od této chvíle to bude jen větší a lepší, což je skvělé."

Sony nebude moci nabídnout postavy, které nemají spojitost se Spider-Manem, ale i tak má právo na hromadu hrdinů a záporáků, takže má určitě z čeho vybírat. A nebylo by překvapením, pokud by došlo na očekávaný crossover s Venomem (Tom Hardy), což by byl od Sony chytrý krok jako ukázat, že i má své vlastní zajímavé filmové universum.

Zdroj: EWCB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat