Avengers: Endgame - Kolik vlastně bylo "starému" Kapitánu Amerikovi na konci filmu?

Hodně, opravdu hodně.

Jedním z těch, kdo se ve filmu Avengers: Endgame (2019) dočkal šťastného konce byl Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans), který se vrátil do minulosti, vytvořil tak vedlejší odnož hlavní reality a strávil život se svou láskou Peggy Carter (Hayley Atwell).

V závěrečné části filmu se pak ukázal právě "starý" Steve Rogers, který předal svůj štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie).

Možná vás ale napadlo, kolik vlastně Stevovi v dané scéně bylo, protože se vší úctou, vypadl poměrně staře. A také byl. Prozradila to producentka vizuálních efektů Jen Underdahl. Konkrétně padlo číslo 106. Ano, Kapitánovi bylo 106 let.

A nebylo snadné docílit toho, aby Chris Evans, kterému je 38 let, vypadal o 68 let starší. Bylo nutné digitálně přidat vrásky na hercův krk a další viditelné části těla a také pomohl herec jménem Patrick Gorman (viz fotka níže), jehož vizáž byla zkombinována se vzhledem Chrise Evanse.

Možná někoho z vás věk 106 let zarazil, ale je nutné si uvědomit to, že Steveovi v žilách koluje sérum supervojáka, což mu jistě pomohlo dožít se tak požehnaného věku. Ostatně Jen prozradila, že jejich cílem bylo dosáhnout "...vzhledu 106 let starého super vojáka."

A povedlo se, Steve nepůsobil příliš "digitálně" a dalo se věřit tomu, že by takhle ve věku 106 let skutečně mohl vypadat.



Zdroj: WIRED
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat