Spider-Man v Marvelovském filmovém universu neměl být na věky, vzkazuje šéf Marvelu

Což se také potvrdilo.

V posledních dnech otřásla filmovým světem informace o tom, že se společnosti Disney a Sony nedohodly na nových podmínkách smlouvy, což vyústilo v to, že Spider-Man (Tom Holland) zřejmě opustí Marvelovského filmové universum (MCU) a bude fungovat ve vlastním vesmíru.

To mnozí fandové snášejí špatně a doufají, že se to ještě změní. Jak se dalo čekat, dokonce vznikají petice, které žádají, aby to firmy vyřešily. Ale jak se zdá, například prezident Marvel Studios Kevin Feige je s odchodem Spider-Mana smířen a vlastně s ním počítal:

"Pokud jde o Spider-Mana, pak cítím vděk a radost. Natočili jsme se Spider-Manem pět filmů, které jsou součástí MCU: dva samostatné a tři s Avengery. Byl to sen, o které jsem si myslel, že se nikdy nesplní. Nikdy se nepředpokládalo, že to vydrží navždy. Věděli jsme, že je tu omezené množství času, kdy to budeme moci udělat a odvyprávěli jsme příběh, který jsme odvyprávět chtěli a za to budu vždy vděčný."

Zdá se, tak že Marvel nemá v plánu tlačit na pilu a za každou cenu novou dohodu podepsat. A co si budeme povídat, marvelovky budou fungovat i bez Spider-Mana. A stejně tak Spider-Man můžeme fungovat bez marvelovek. Ale otázkou je, jak to bude s Pavoučím mužem dál, protože vyšlo najevo, že Tom Holland má smlouvu už jen na jeden film. Možná se tak brzy dočkáme dalšího rebootování filmů se Spider-Manem. Ale pořád je tu ještě malá šance, že si Disney a Sony plácnou. I když to moc nadějně nevypadá.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat