Přestaneme sledovat vaše filmy, vzkazují fandové Sony kvůli Spider-Manovi

To asi nezabere.

Nedávno vyšlo najevo, že jednání mezi Sony a Disneyem nedopadlo zrovna dobře a zdá se tak, že Spider-Man (Tom Holland) nebude nadále součástí Marvelovského filmového universa.

To, kdo za to může těžko říct. Některé zdroje tvrdí, že Sony dál nechtělo spolupracovat s Marvelem, jiné, že to bylo naopak.

Ale ať je pravda kdekoliv, zatím to vypadá, že Spider-Man zmizí z Marvelovského filmového universa a bude působit ve vlastním světě, který bude fungovat pod hlavičkou Sony.

Ovšem, to se spoustě lidí nelíbí a jak je dnes zvykem, dávají to hlasitě vědět na internetu. Kromě toho, že došlo na klasický výraz nespokojenosti, tedy petice, tak vznikly hashtagy jako například #BoycottSony #boycottsonypictures #SaveSpiderman #SaveSpidermanFromSony a další podobné, které mají za úkol ukázat, že fandové to nehodlají nechat bez reakce.

Někteří jdou tak daleko, že vyhrožují ignorací filmů do Sony, pokud se společnost nedohodne s Disneyem. Ale co si budeme povídat, podobné výhrůžky v minulosti příliš nezabraly a dá se tušit, že to nezabere ani teď.

Samozřejmě se ještě může stát, že situaci zmíněné firmy vyřeší, ale zatím to tak nevypadá a tak by diváci měli počítat s tím, že Spider-Man bude působit na vlastním písečku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat