Marvelovský seriál She-Hulk je prý přípravou pro ženskou týmovku A-Force

Které postavy by se ve filmu mohly objevit?

Už poměrně dlouho se spekuluje o tom, že by Marvel mohl nabídnout první celoženskou týmovku, o které se mluví jako o A-Force. V komiksu se jedná o jakousi ženskou verzi Avengers. A s ohledem na to, jak velký poprask vyvolala scéna z Avengers: Endgame (2019), ve které spojily síly ženské postavy, by nebylo překvapením, pokud by Marvel opravdu A-Force připravoval.

Zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno, ovšem začaly se objevovat zprávy, které naznačují, že bychom se mohli dočkat. Jsou spojeny s tím, že byl oznámen seriál She-Hulk pro streamovací službu Disney+.

Podle některých zdrojů jde o první krok, který by měl připravit půdu právě pro celoženskou týmovku. Dalšími postavami, které by se měly ve filmu objevit by mohly být Valkýra, Thor (Jane Foster), Captain Marvel a Miss Marvel.

Valkýra (Tessa Thompson) se představila v Thor: Ragnarok (2017), Thor v podání Jane Foster (Natalie Portman) bude poprvé k vidění v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. listopadu 2021), Captain Marvel (Brie Larson) je první ženskou postavou od Marvelu, která dostala vlastní film a Miss Marvel bude mít vlastní seriál na Disney+ (ale zatím není jasné kdy přesně).

Na A-Force se prý už pracuje, nicméně se určitě nedočkáme dříve než v roce 2022, kdy bude mít premiéru She-Hulk.

To znamená, že DC opět Marvel předběhne. Nejen, že jako první nabídl ženskou sólovku (Wonder Woman), ale také ženskou týmovku (Birds of Prey), která bude k vidění od 6. února 2020.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat