Martin Freeman hlásí návrat k Marvelu, seriál Krypton zrušen a režisér Thora 4 se sešel s oblíbeným hercem

Komiksové střípky.



Herec Martin Freeman je jedním z mnoha členů rodiny Marvelovského filmového universa. Zatím nejvíce prostoru měl v Black Pantherovi (2018) a zdá se, že se na něj můžeme těšit i ve dvojce. Alespoň to tak podle jeho slov vypadá:

Pokud vím, budu v dalším Black Pantherovi. Alespoň to tak chápu. Ale kdy k tomu dojde, to nevím."

V rámci měsíců to jistě nebude, protože druhý Black Panther nebude součástí čtvrté fáze Marvelovského filmového universa a ta potrvá až do roku 2021.

Naopak, Thor: Love and Thunder spadá do čtvrté fáze, uvidíme ho 5. listopadu 2021. A je možné, že bychom se v něm mohli dočkat herce Ryana Goslina. Právě on byl totiž k vidění na schůzce s režisérem čtvrtého Thora Taikou Waititi. Spekuluje se tak, že bychom se Ryana ve filmu mohli dočkat. Ale také by mohlo jít o jiný Taikův projekt, samozřejmě nepracuje jen na Thorovi. Snad se brzy dozvíme, co bylo důvodem toho, že si pánové dali sraz.

Krypton má stopku a Lobo také

Seriál Krypton se ukázal být jedním z těch povedenějších DC projektů na televizních obrazovkách, ale ani to nestačilo, aby přilákal dost diváků. Dá se to odvodit z toho, že se stanice Syfy rozhodla seriál po dvou řadách zrušit. A aby toho nebylo málo, rovnou zařízla i plány na spin-off, který se měl věnovat Lobovi. Škoda, ale nedá se nic dělat. I když možná dá, tvůrci se poohlíží po novém domově pro Krypton, takže vše ještě úplně ztraceno není.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat