Co bylo podle Chrise Evanse nejtěžší na hraní Kapitána Ameriky

Co bylo největší výzvou?

Chris Evans byl skvělým Stevem Rogersem/Kapitánem Amerikou, ovšem ztvárnit ho nebylo úplně snadné. Kromě toho, že musel Chris hodně dřít v posilovně tu byla také další výzva, se kterou se musel poprat:

"Nejobtížnější věcí na této postavě bylo to, že je to dobrák, tedy zkusit najít nové způsoby, jak ho udělat zajímavým, to byla výzva, protože se vždy stavěl jen na poslední místo a to se stalo... skutečná spolupráce mezi mnou a Kevinem Feige (prezident Marvel Studios, pozn. redakce) a Russoovými (režiséři, pozn. redakce) a Christopherem Markuse a Stephenen McFeelym (scenáristé, pozn. redakce) spočívala v tom, že jsme se pokoušeli respektovat jeho povahu. Je svým způsobem tichý člověk. Víte, v marvelovském universu je spousta jiných postav, které používají slova jako svou kreativní výhodu a Kapitán je [ve srovnání s dalšími postavami] naivnější a je poměrně obtížné vytvářet příběhy, které se ho týkají, vytvářet konflikt, aniž bychom z něj dělali jen pouhého ústředního hybatele dění, jehož je součástí."

Možná bylo výzvou to, že je Kapitán nesobecký a spíše tichý, ale vyšlo to. Chris zvládl ztvárnit Kapitána na jedničku a asi budete souhlasit s tím, že jde o zatím nejvýraznější roli jeho kariéry.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat