Black Widow: Do filmu byl obsazen herec, ze kterého budete mít respekt. Je to hora svalů

Ostatně, je to kulturista.

Dlouho (opravdu dlouho) očekávaná sólovka Black Widow se už několik týdnů natáčí a tak se pomalu začaly objevovat informace, které se filmu týkají. Jednou z těch nejnovějších je obsazení nizozemského herce Oliviera Richterse.

Ten se kromě herectví věnuje také bodybuildingu a fitness modelingu, jinak řečeno, není to žádný drobek.

Oliver na Instagramu napsal:

"MARVEL 🤩!!! Konečně se o to s vámi lidi můžu podělit. V minulých 3 týdnech jsem byl v UK a natáčel jsem pro film: Black Widow (Marvel Studios) 😱. Tento rok v lednu jsem se poprvé v mém životě začal zúčastňovat castingů na filmy, kdo by si pomyslel, že začnu s 'The King´s Man (prequel ke komiksovkám Kingsman, pozn. redakce)', poté 'Gangs of London (HBO)' a teď Black Widow (Marvel). Pokud by mi někdo v roce 2018 řekl, že má kariéra v branži odstartuje tímto způsobem, zavolal bych mu sanitku  😁. Vždy bylo mým snem něco s mou velikostí udělat. Nemohu se dočkat všech premiér v roce 2020."

Rozhodně jde o zajímavý seznam filmů a byť jeho role zatím nejsou velké, tak není divu, že je nadšen.

Vypadá to, že i v Black Widow půjde jen o vedlejší postavu, ztvární zatím nepojmenovaného vězně, ale s ohledem na jeho vizáž si ho i tak určitě diváci zapamatují.

Black Widow bude mít premiéru 1. května 2020.



Zobrazit příspěvek na Instagramu

MARVEL 🤩!!! I can finally tell you guys! For the last 3 weeks, I have been in the UK filming my part for the movie: Black Widow (Marvel Studios) 😱. This year in January, for the first time in my life I started to join castings for movies, who would have thought that I got to start with ''The King's Man'', then of to ''Gangs of London (HBO)'' and now Black Widow (Marvel). If someone in 2018 told me my career in the movie industry would start like this, I would have called an ambulance for him 😁. It has always been my dream to do something with my size. Can't wait for all the releases in 2020. Food credit: @musclemeatnl 💪 Photo credit: @gemmy.woudbinnendijk Ps. photo is not my character in this Film. #thedutchgiant #musclemeatnl #fitness #actor #acting #pinewoodstudios #marvel #marvelstudios #waltdisney #waltdisneypictures
Příspěvek sdílený Olivier Richters (@thedutchgiant),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat