Thor: Love and Thunder - Potvrzeno, čtvrtý Thor bude a dočkáme se pár překvapení (třeba jiného Thora)

Fandové se dočkají.

Není to úplně překvapení, už se o tom pár dnů spekuluje, ale dohady nejsou to samé jako potvrzení a to přišlo na aktuálním Comic-Conu, skutečně se dočkáme čtvrtého filmu Thor.

Po úspěchu Thor: Ragnarok (2017) není překvapením, že se režie ujme opět Taika Waititi. Do hlavní role se samozřejmě vrátí Chris Hemsworth a vrátí se také Valkýra (Tessa Thompson), u které bude konečně oficiálně odhaleno, co víme z komiksu, tedy to, že je bisexuální. Tak trochu překvapivě uvidíme ve filmu i Natalie Portman (a já tiše doufám, že to znamená návrat také Kat Dennings) jako Jane Foster a dalším překvapením je, že stejně jako v komiksech, i ve filmu se ujme role Thora.

Dokonce bylo oznámeno i to, kdy se dočkáme premiéry, bude to 5. listopadu 2021, což není tak daleko. Je tak otázkou, zda se Thor v podání Chrise Hemswortha objeví také ve třetích Strážích Galaxie, což nám naznačil závěr Avengers: Endgame (2019). Možné to je, ale je jasné, že pozornost Chrise se bude aktuálně soustředit na čtvrtou sólovku oblíbeného hromovládce.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat