Thor 4: Vrátí se zábavná postava z prvních dvou dílů? A proč nikdo neměl rád scénář k Avengers: Infinity War?

Komiksové střípky.

První dva díly série Thor nebyly zrovna plné humoru a nadhledu, ale naštěstí tu byla postava jménem Darcy Lewis (Kat Dennings), která se starala o zábavné momenty. Bylo tak docela zklamáním, že v Thor: Ragnarok (2017) k vidění nebyla, i když to nebylo velké překvapením s ohledem na to, že chyběla i její "šéfová" Jane Foster (Natalie Portman).

Ve čtvrtém dílu Thor: Love and Thuder se ale Jane vrátí a tak je na místě otázka, zda se dočkáme i Darcy. Dá se totiž tušit, že veselý a hravý režisér Taika Waititi by tuhle postavu dokázal skvěle zužitkovat.

Bohužel, zatím to potvrzeno nebylo a neví to ani Kat Dennings:

"Nikdo se mnou o tom zatím nemluvil a i kdyby ano, určitě bych nemohla nic prozradit."

Ovšem, herečka doufám, že bude moci s Taikou spolupracovat:

"Můj Bože, jsem jeho velkou fanynkou. What We Do in the Shadows je jedním z mých nejoblíbenějších filmů vůbec. Takže by bylo ctí s ním pracovat, ale nemám o tom žádné informace. Žádné."

Tak snad se jí tvůrci ozvou, Darcy by byla skvělým přírůstkem k obsazení filmu, který uvidíme v kinech v listopadu 2021.

Scénář k Avengers: Infinity War nebyl zrovna populární

Z Avengers: Infinity War (2018) se vyklubal velký hit a byť jsou určité výhrady ke scénáři, tak více méně fungoval (ne dokonale ale fungoval). Ovšem, jedna z původních verzí scénáře se nesetkala mezi těmi, kteří měli možnost si ji přečíst, se zrovna kladnou odezvou. Prozradil to jeden ze scenáristů Stephen McFeely:

"V případě těchto filmů jde často o přístup pokus omyl. Získali jsme práci [na Avengers] ještě předtím, než jsme začali natáčet Občanskou válku a všechny věci, které jste viděli na plátně byly svým způsobem vytvořeny v posledních čtyřech měsících roku 2015. Takže je tohle součástí našich životů poměrně dlouhou dobu. Ale vše mé své pády a vrcholy a byl tu moment zhruba v polovině roku 2016, kdy se nikomu nelíbilo to, co máme připraveno. A tak jsme letěli zpět do Burbanku z Atlanty a svým způsobem jsme panikařili... 'Můj Bože, máme problém.' Nakonec se ukázalo, že největším problémem byl Thorův příběh, který byl na prd."

Konkrétně šlo o zápletku, kdy se Thor (Chris Hemsworth) vydal s Raccoonem (Sean Gunn/Bradley Cooper) získat magickou sekeru, která by byla schopna zabít kohokoliv (včetně Thanose) a během svého dobrodružství by se utkali s obřím hadem (který také pochází ze severské mytologie). Jak ale víme, nakonec to realizováno nebylo. Je to dobře nebo špatně? To už nechám na vás.


Zdroj: CB, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat