X-Men: Dark Phoenix - Žádné výmluvy, režisér přebral zodpovědnost za to, že je film "zmršený"

Simon Kinberg nevsadil na vytáčky.

Pokud je film špatně hodnocen nebo nevydělává (případně obojí), je obvyklé, že ho tvůrci a herci brání do posledního dechu. To ale neplatí pro poslední x-menovský film, který vznikl pod hlavičkou společnosti Fox. Řeč je samozřejmě o projektu X-Men: Dark Phoenix (2019), který je nejhůře hodnoceným filmem ze série a navíc asi prodělá velké peníze (odhaduje se, že by to mohlo být klidně víc než 100 milionů dolarů).

X-Men: Dark Phoenix je režisérskou prvotinou dlouholetého producenta a scenáristy komiksových filmů Simona Kinberga, který se ale rozhodl, že se nebude vymlouvat a přijme za neúspěch projektu zodpovědnost:

"Je to očividně film, který nezaujal publikum, které ho nevidělo a dostatečně nezapůsobil na publikum, které ho vidělo. A to je má vina. Miloval jsem práci na tomhle filmu a miloval jsem pracovat s lidmi, kteří se mnou tenhle film vytvořili."

Láska a nadšení pro věc je sice fajn, ale automaticky to neznamená dobrý výsledek, čehož je X-Men: Dark Phoenix důkazem. Dá se tak očekávat, že Marvel, kterému se na tuhle značku vrátila práva, bude nějakou dobu vyčkávat, než schválí reboot. A je to asi dobře, zdá se, že X-Meni potřebují chytit druhý dech.



Zdroj: KCRW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat