Režiséři Captain Marvel by hlasovali pro týmovku s Valkýrou. A dojemná fotka Iron Mana a Rescue

Komiksové střípky.

Už dlouhou dobu se mluví o tom, že by Marvel mohl nabídnout film A-Force (což je tým sestavený z ženských superhrdinek), případně jinou ženskou týmovku.

Ostatně v Avengers: Endgame (2019) jsme byli svědky toho, že marvelovské superhrdinky spojily síly a i když to bylo trochu násilně vtlačeno do děje, byl to rozhodně bombastický moment.

Spousta fandů tak doufá, že to byl jen začátek a pokud jde o režiséry první ženské marvelovky Captain Marvel (2019) Ryana Flecka a Annu Boden, tak ti by byli velmi rádi, pokud by Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) vytvořila tým s jednou oblíbenou ženskou postavou:

"Netuším, jaké jsou budoucí plány. Ale online se objevily spekulace o týmu složeném z Carol a Valkýry a myslím, že je to opravdu skvělé, opravdu skvělý nápad," poznamenal Ryan.

Anna k tomu dodala: "Je jednou z mých nejoblíbenějších ženských postav od Marvelu."

Žádný konkrétní plán není, ale s ohledem na to, že Captain Marvel je novou tváří Marvelovského filmového universa a na to, že Marvel slíbil větší rozmanitost postav, se dá tušit, že ženská týmovka prostě přijde.

Jednou ze členek zmíněného týmu v Avengers: Endgame byla i Pepper Potts/Rescue (Gwyneth Paltrow), která ve filmu bojovala bok po boku se svým manželem Tony Starkem/Iron Manem (Robert Downey Jr.).

A právě Rescue a Iron Man jsou k vidění na fotce, kterou zveřejnila pracovnice marvelovského uměleckého oddělení Liz Georgoff. Proč zrovna ona? To vysvětlila sama Liz u snímku:

"Jednou mě Marvel požádal, abych si oblékla brnění Rescue patřící Pepper Potts kvůli propagačnímu focení. Vždy to bude velkou ctí být jednou ze čtyř žen, které ho nosily a pózovat s talentovaným Christopherem Swiftem, což je můj skutečný Iron Man. Děkuji za sestavení těchto neuvěřitelných brnění s firmou Legacy Effect a za tuhle neuvěřitelnou zkušenost."




Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat