Jason Momoa by si klidně zahrál Wolverina

K tomu ale asi nedojde.

Hugh Jackman už dál Wolverina hrát nebude. Pokud se tedy nepovede Disneymu, který nedávno získal zpět práva na tuhle postavu, herce přesvědčit k návratu. Pravděpodobné to ale příliš není a dá se tak tušit, že se začne pátrat po novém představiteli oblíbeného mutanta.

Ovšem bude hodně těžké najít někoho, kdo by byl vhodným nástupcem Jackmana. Ostatně, fandové stále hlasitě upozorňují, že "nikdo nebude jako Hugh." Nový herec to tak rozhodně nebude mít snadné a někteří kandidáti možná budou hodně zvažovat, zda se o roli ucházet, právě kvůli tomu, že je milovníci Hugha Jackmana budou kritizovat ať budou sebelepší.

Ale takový Jason Momoa by do toho klidně šel. Když totiž dostal otázku, kterou marvelovskou postavu by si rád zahrál, uvedl právě Wolverina.

Byla by to rozhodně netradiční volba. Fyzičku na to Jason samozřejmě má, nicméně jeho vizáž se příliš neblíží komiksové předloze. Už jen jeho výška by mohla být "problém". Herec měří 193 centimetrů, zatímco Wolverine je v komiksech znázorňován jako poměrně malý hrdina. Obvykle měří kolem 160 centimetrů. Jasně, mohou zasáhnout specialisté na digitální efekty, ale to by mohlo být docela náročné.

A také další fyzické rysy Jasona a Wolverina jsou dost odlišné. Ovšem, pravdou je, že Aquaman, kterého Jason aktuálně ztvárňuje, je také v komiksu "vyšisovaný" blonďák a tím Jason rozhodně není. A přesto se sólovka Aquamana (2018) stala nejúspěšnějším DC filmem, takže fandům očividně nevadilo, že se hraná a komiksová podoba výrazně liší.

Větší překážkou než rozdílná vizáž je to, že je Jason smluvně vázán u DC, takže v dohledné době by se určitě nemohl objevit v některé marvelovce. Ovšem, není jasné, kdy Disney nabídne novou verzi X-Menů nebo sólovku Wolverina a pokud to bude za delší dobu, tak je tu určitá možnost, že by se Jason o roli Wolverina mohl ucházet.

Umíte si ho jako Logana představit?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat