Tvůrce Strážců Galaxie nevěří, že Marvel bude točit mládeži nepřístupné filmy, jako je například Punisher

James Gunn si nemyslí, že DC nebo Marvel jsou studia, která budou nabízet i drsnější projekty.

Komiksové filmy od Marvelu a DC nejsou levné. Vůbec ne, stojí stovky a stovky milionů dolarů. Ale čas od času se mluví o tom, že by tyhle společnosti mohly věnovat pozornost i finančně skromnějším projektům, které by až tolik nesázely na velkolepé triky, ale spíše se zaměřovaly na komornější příběhy některých postav.

A rozhodně to zní zajímavě. Ovšem, James Gunn, tedy tvůrce Strážců Galaxie, ale také režisér a scénárista The Suicide Squad (premiéra 5. srpna 2021) od DC si nemyslí, že to některá z těchto společností zvládne:

"Nemyslím si, že velká studia jsou připravena na to, aby natáčela film s rozpočtem v řádu milionů. Myslím, že by to pro Marvel a DC bylo velkým riskem, pokud by natočily něco jako eRkovou verzi Punishera za 50 milionů dolarů nebo něco takového."

Gunn sice zmínil, že by to bylo skvělé, ale nevypadá to, že by věřil tomu, že je to možné. A to bez ohledu na fakt, že bylo naznačeno, že by Marvel mohl nabídnout filmovou sérii, která by měla přístupnost R (do sedmnácti let přístupné pouze v doprovodu dospělé osoby).

Přiznávám, že mi to přijde jako trošku přežitý názor. Kdysi se studia eRkových filmů bála, protože na ně nemohly celé rodiny, ale projekty jako Logan (2017) nebo Deadpool (na něj nyní vlastní práva Disney, kterému patří Marvel) ukázaly, že i mládeži nepřístupné filmy mohou pořádně vydělat.

Kromě toho bylo jasně řečeno, že Deadpool se u Disneyho nedočká snížení přístupnosti, takže se dá čekat, že Marvel dříve nebo později začne točit i drsnější komiksovky. Chvíli se mluvilo o tom, že by jí mohla být i připravovaná sólovka Black Widow, ale to se nakonec bohužel nepotvrdilo.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat