Thor: Temný svět - Co říká scenárista na ne zrovna pochvalné přijetí filmu?

Jak na to reaguje?

Thor: Temný svět (2013) je jedním z nejhůře hodnocených filmů od Marvelu. Což asi není pro jeho scenáristy zrovna potěšující. Ale jak se zdá, ani si z toho nedělají příliš velkou hlavu. Minimálně to tak vypadá z vyjádření Christophera Markuse (který pracoval i na všech filmech Kapitán Amerika a na posledních dvou dílech Avengers):

"Myslím si, že v případě Marvelu je laťka nastavena vysoko. Máme na tomto filmu společné zásluhy (řeč je i o Stephenu McFeelym, který s Markusem často spolupracuje, pozn. redakce), pomohli jsme s ním, takže ho máme v našem životopisu. Poslouchejte, je tu 22 filmů. Jeden bude první a jeden poslední. A myslím si, že je v něm spousta skvělých věcí."

Thor: Temný svět nebyl špatným projektem, ale jednoduše Marvel nabídl mnohem lepší kousky. Temný svět se tak zařadil mezi ty spíše průměrné, i když mu určité kouzlo nechybělo. Nicméně, jak se ukázalo, fandové Thora spíše preferují uvolněnější a veselejší pojetí, protože následující Thor: Ragnarok (2017) byl úspěšnější finančně i pokud jde o recenze.



Zdroj: LA Times


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat