Marvel možná "představí" Deadpoola ve filmu Spider-Man 3

To by bylo něco.

Před pár měsíci se společnost Fox oficiálně stala součástí firmy Disney. Kromě jiného to znamená, že se Marvelu vrátila práva na týmy a postavy jako jsou X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool

Je ovšem otázkou kdy a jak se stanou součástí Marvelovského filmového universa. Zdá se ale, že v případě Deadpoola (Ryan Reynolds) už se tuší, jak by k tomu mohlo dojít.

Objevily se zprávy, že prezident Marvel Studios Kevin Feige přemýšlí nad třemi způsoby, jak "zapasovat" Deadpoola do marvelovského světa.

Nejméně překvapivou volbou by bylo natočení třetího Deadpoola. Na stole prý ale je i možnost, že vznikne seriál pro streamovací službu Disney+, která bude spuštěna v listopadu. A nakonec tu máme nejzajímavější možnost a to, že bude Deadpool představen ve třetím filmu Spider-Man.

To zní velmi lákavě, ale je tu jeden nepříjemný detail. Spider-Man rozhodně nebude mít přístupnost R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby), což znamená, že by se Deadpool musel hodně krotit, pokud jde o slovník i násilí.

Na druhou stranu, Deadpool vedle Spider-Mana (Tom Holland), to zní parádně. Je ale otázkou, pro kterou možnost se Marvel nakonec rozhodne. Tipuji, že nejpravděpodobněji zní třetí film Deadpool, ale třeba Kevin Feige zvolí jinou cestu.

Premiéra třetího Spider-Mana zatím stanovena nebyla, druhý nazvaný Spider-Man: Daleko od domova vrazí do kin 4. července.


Zdroj: MCU Cosmic
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat