Jsou tohle nástupci Avengers? Marvel údajně chystá novou týmovku. Jejím členem jsou v komiksu Captain America nebo Black Panther

Jakou?

V Avengers: Endgame (2019) jsme byli svědky toho, že tým, který známe už sedm let, skončil. Avengers sice nezanikli, ale jejich složení se změnilo a těžko říct, zda bude dál pokračovat série filmů o téhle partičce.

Marvel ale samozřejmě chystá jiné týmovky. Víme, že se vrátí Strážci Galaxie, mluví se také o ženské týmovce (což ale zatím potvrzeno nebylo) a kromě toho bychom se v dohledné budoucnosti měli dočkat projektu Eternals o skupině geneticky upravených jedinců, jejichž úkolem je chránit Zemi.

Nyní se objevily zprávy, že Marvel zvažuje, že na plátna přivede další komiksový tým a to Ultimates. I když není jasné, o které skupině je řeč. Asi vás nezaskočí, že v komiksovém světě existuje několik týmů s tímto jménem.

Ten první byl představen v roce 2002 a jde o variaci na Avengers, tím pádem jsou členy týmu například Captain America, Hulk, Giant Man, Wasp, Thor, Nick Fury a existuje také "stínová verze", která zahrnuje třeba Black Widow a Hawkeye.

Složení se v průběhu existence týmu měnilo, členy byli například Black Panther, Valkýra, Spider-Woman, Human Torch a hromada dalších.

V roce 2015 se ale objevil jiný tým Ultimates, který existuje v hlavní dějové linii Marvelu (zatímco Ultimates z roku 2002 jsou součástí světa Ultimate Marvel). Členy týmu jsou Blue Marvel, Black Panther, Miss America, Captain Marvel a Spectre.

Marvel zatím nepotvrdil, že o Ultimates uvažuje, tím pádem samozřejmě nevíme ani to, který z týmů by si zvolil, pokud by měl film skutečně vzniknout. Doufejme tak, že se v blízké budoucnosti objeví více informací, (povedených) komiksových týmovek není nikdy dost.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat