Hra o trůny: V USA nabízí terapii pro ty, kterým se nelíbil konec. A rozhovor s představitelem Nočního krále, který žije na Moravě

Pokud jste deprimovaní z konce Game of Thrones, je tu pomoc.

Nedávno skončila kultovní fantasy Hra o trůny. Ale poslední řada asi nebyla to, co si mnozí představovali. Osmé sérii je vyčítáno mnohé, ať už uspěchanost, chaotičnost, některé nelogičnosti nebo podivné chování postav.

Rozloučení seriálu tak spoustu lidí neuspokojilo a to do takové míry, že jsou z toho traumatizováni. Případně diváky trápí to, že už dál nebudou vídat svůj oblíbený seriál.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE KRITIZOVANÉ POSLEDNÍ ŘADY HRY O TRŮNY

Ale naštěstí jsou tu stránky Bark.com. Ty nabízejí nalezení terapeuta v blízkosti člověka, který má problémy, jež způsobila právě Hra o trůny. Sezení trvá 30 až 60 minut a cena je od 25 až do 51 dolarů.

Bark ale v ČR nefunguje, takže se s koncem Hry o trůny budete muset vypořádat sami nebo fňukat na sociálních sítích. Výhodou ale je, že je to zdarma.

Mimochodem, kritiky se závěrečná řada dočkala i za to, jak rychle byl zabit Noční král. A vůdce armády nemrtvých hraje slovenský herec Vladimír Furdík, který žije v Olomouci. Právě rozhovor s ním si můžete pustit v následujícím videu.


Zdroj: CNN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat