Hra o trůny: Sklapněte, bylo to perfektní, brání závěr herec. A jakého největšího překvapení jsme se ve finále dočkali?

Co lidé nejvíce řeší?

Osmá a současně finální řada Hry o trůny se rozhodně nesetkala s takovým přijetím, jak tvůrci doufali. Jde o nejhůře hodnocenou řadu v historii seriálu. Vytýkáno je jí mnohé, ať už je to uspěchanost, chaotičnost, práce s postavami nebo logické kiksy.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE KRITIZOVANÉ OSMÉ ŘADY HRY O TRŮNY

Nicméně se zdá, že někteří lidé to s kritikou přehánění, protože prostě měli nesplnitelná očekávaní. A tak se seriálu zastalo několik hvězd. Například hororový král Stephen King prohlásil, že je série skvělá a lidé jsou nespokojeni, protože by se jim nelíbil žádný konec. A teď se ozval herec ze Hry o trůny Pedro Pascal (Oberyn Martell), který nespokojencům skrze Twitter vzkázal:

"Sklapněte, bylo to perfektní. #GameofThrones"

Perfektní asi ne, ale tak strašné, jak mnozí prezentují na sociálních sítích asi také ne. Ovšem, pravdou je, že Hra o trůny neodešla úplně se vztyčenou hlavou. Zčásti kvůli přehnaným reakcím diváků, zčásti kvůli tomu, že tvůrci neodvedli úplně nejlepší práci.

Mimochodem, ve finále nazvaném The Iron Throne bylo několik zvratů, ale málokterý byl extrémně působivý. A tak začali lidé vtipkovat o tom, že nejvíce šokující byla proměna Robina Arryna v podání herce jménem Lino Facioli.

Robina si ze seriálu pamatujeme jako bledého rozmazleného fakana, který pil matčino mléko z prsu i v pubertálním věku. Poté jsme ho dlouho neviděli, až nyní se po několika letech vrátil právě ve finálním dílu. A dospívání Linovi svědčí, změnil se tak, že ho někteří ani nepoznali.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat