Avengers: Endgame - Scarlet Witch byla pro Thanose smrtelným nebezpečím. A lidé jsou stále naštvaní kvůli Black Widow

Komiksové střípky.

V Avengers: Endgame (2019) se vrátila i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), která ukázala, že patří k aktuálně nejmocnějším postavám v Marvelovském filmovém universu. To bylo jasné i ve chvíli, kdy stanula tváří v tvář Thanosovi (Josh Brolin) a dala mu pořádně zabrat. Tak zabrat, že musel požádat o leteckou podporu.

A to, že pro něj znamenala velké riziko potvrdil i specialista na trikové efekty Matt Aitken:

"Více jim rozumí [svým schopnostem] a je schopna je používat ještě s větším dopadem. A to se projevilo během závěrečného souboje v Endgame, kde se ukázala být smrtelnou hrozbou pro Thanose. Opravdu byla schopna převzít kontrolu."

Scarlet Witch budeme vídat i nadále, společně s Visionem (Paul Bettany) se dočká vlastního seriálu na streamovací službě Disney+, která odstartuje v listopadu.

Scarlet Witch je jedním z nejmocnějších členů Avengers, ale není první ženskou Avengerkou. Tou byla Black Widow (Scarlett Johansson). Ale tvůrci se rozhodli, že jí v Avengers: Endgame nedají šanci zúčastnit se finální bitvy. A přestože už uběhlo několik týdnů od premiéry, fandové to stále filmařům nemohou odpustit.

To je zřejmé z hromady komentářů, které se objevily u fotografie z natáčení, na kterém je ženský tým, který se zformoval během závěrečného souboje s Thanosem a jeho poskoky.

Malou útěchou pro milovníky Black Widow, ale bude jistě její sólovka, na které se aktuálně pracuje a měla by mít premiéru příští rok.


Zdroj: CB 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat