Avengers: Endgame - Hulkovo zranění už se nezahojí, potvrdili režiséři

Hulk se s tím bude muset vypořádat.

V Avengers: Endgame (2019) byl jedním z těch, kdo luskl prsty také Hulk (Mark Ruffalo). Ale přestože patří k extrémně silným a odolným postavám, způsobilo mu to výrazné zranění paže. Bylo patrné, že jeho ruka dostala pořádně zabrat.

A podle spolurežiséra Joea Russo jde o zranění hodně závažné:

"Přišel o ruku. Přišel o Natashu. Nevrátí se. Poškodil sám sebe... Je to zajímavé. Je to trvalé poškození, stejně jako to bylo trvalé poškození v případě Thanose. Je to nezvratné zranění. Možná jste si všimli, že je jeho paže mnohem užší. A zčernala. Takže přišel o spoustu síly."

Hulkovi se tedy ruka sama neuzdraví a není jasné, co se bude dít dál. Neví to ani Joe:

"Možná, že mu někdo pomůže uzdravit ji. Možná, že mu někdo poskytne novou paži. Netuším, co se s touto postavou bude dál dít. Sympatickou věcí je, že jsme nemuseli řešit to, co se bude dít po [Avengers: Endgame], my jsme prostě jen zkusili odvyprávět uspokojivý konec."

A uspokojivý asi byl, protože film překročil na tržbách 2,5 miliardy dolarů celosvětově a zřejmě překoná i Avatara (2009) a stane se nejúspěšnějším filmem všech dob.

Pokud jde o Hulka, tak není jasné, co s ním bude dál, aktuálně se neví, jestli se v blízké budoucnosti objeví v nějaké další marvelovce.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat