X-Men: Dark Phoenix - Stačili tvůrci natočit cameo Stana Lee?

Dočkáme se?

Byli jsme zvyklí na to, že v téměř každém projektu na motivy marvelovských komiksů měl cameo Stan Lee. Ovšem, ten bohužel v minulém roce zemřel. Nicméně vyšlo najevo, že Stan natočil několik scén pro pár budoucích filmů.

Nebylo ale prozrazeno, které všechny projekty to jsou. Jak je na tom například poslední x-menovský film, který nevznikl pod hlavičkou Marvelu, ale Foxu X-Men: Dark Phoenix? Na to odpověděl režisér a scenárista Simon Kinberg:

"Nemáme cameo. Řeknu, že to raději necháme tajemstvím z úcty ke Stanovi. Složíme mu poctu a je to něco, o čem jsme samozřejmě v době natáčení nepřemýšleli, protože byl v dané době naživu. A on byl opravdu velkou součástí těchto filmů mnoho let. Měl v nich camea, vstupoval do procesu jejich vzniku."

Někteří fandové navrhovali, aby byl v případě budoucích filmů Stan vytvořen digitálně, ale můj názor je, že to není nejlepší krok. Více se mi líbí to, co zvolili tvůrci X-Men: Dark Phoenix a to složení pocty. Sice nebylo řečeno, o co konkrétně půjde, ale určitě to bude milá vzpomínka na jednoho z otců moderního komiksu.

Jaká ona vzpomínka bude, to uvidíme 6. června během premiéry.



Zdroj: WonderCon/CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat