V marvelovkách brzy uvidíme homosexuální postavu a jak by mohl vypadat Wolverine v marvelovských filmech?

Komiksové střípky.

Marvel před nějakou dobou zvolil nový směr a rozhodl se nabízet větší rozmanitost. Dočkali jsme se tak filmu s hrdinou tmavé pleti v hlavní roli (Black Panther) nebo s ženskou postavou (Captain Marvel).

Brzy k nim přibude postava z LGBTQ (lesbické-gay-bisexuální-transexuální a queer) komunity. A zřejmě to bude dříve než se čekalo. Prozradil to spolurežisér Avengers: Endgame Joe Russo:

"Na sto procent a jedné se dočkáte velmi brzy."

Tvůrce se nepodělil o žádné detaily, nicméně víme, že v komiksu je Valkýra (Tessa Thompson) bisexuální, takže by to mohlo být ukázáno i ve filmech a také se mluví o tom, že v týmovce The Eternals bude jednou z hlavních postav Herkules, který je v některých komiksových sériích také bisexuální. A jen pro zajímavost, Marvel hledá pro The Eternals homosexuálního herce (byť nebylo prozrazeno, pro kterou konkrétní roli).

Mimochodem, když už byla řeč o Herkulovi, ten mě v jednom marvelovském vesmíru vztah s Wolverinem. I ten se v budoucnu určitě objeví v marvelovkách, protože Disney (vlastník Marvelu) koupil společnost Fox, která vlastní práva právě na Wolverina.

Nedá se očekávat, že Wolverine bude ve filmech bisexuální, vlastně ani nevím, jak bude vypadat, ale třeba se bude podobat následujícímu fanouškovskému obrázku od šikuly, který si říká rafagrassetti.


Zdroj: PinkVilla
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat