Chris Hemsworth chce seriál s Thorem

Diváci by jistě nebyli proti.

Hned několik postav z marvelovských filmů dostane vlastní seriál na streamovací službě Disney+. Thor mezi nimi není, ale jeho představitel Chris Hemsworth by nebyl proti.

Konkrétně by se mu líbila série na motivy krátkých filmečků Team Thor, které vytvořil režisér Thor: Ragnarok (2017) Taika Waititi a ukazovaly, co dělali Thor a Hulk (Mark Ruffalo) v době událostí filmu Captain America: Občanská válka (2016):

"Určitě bych do toho šel. Chtěl bych vidět víc Darryla (spolubydlící Thora v Team Thor, pozn. redakce). Rád bych natočil mockumentární TV show, jak žijeme spolu, jsme spolubydlící a naše každodenní dobrodružství, když nejde o záchranu světa, prostě obyčejné věci. Byla to legrace natáčet a také si myslím, že by bylo zábavné mít podobnou TV show. Surfování, rybaření, návštěvy hospody, byla by to dobrá zábava. Zkrotit Asgard a vydat se prozkoumat svět."

Zatím něco takového není v plánu, ale fandové by jistě něco podobné ocenili, takže by se šéfové společnosti Disney měli zamyslet, zda tomu nedat zelenou. Přece jen, služba Disney+ startuje v listopadu a bude to chtít hodně zajímavého obsahu, aby šlo o důstojnou konkurenci pro Netflix. A seriál s Thorem by mohl být velkým lákadlem pro diváky.

Chrise uvidíme 25. dubna v Avengers: Endgame.


Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat