Captain Marvel je úspěšnější než Temný rytíř a v Avengers: Endgame bude poslední cameo Stana Lee

A Karen Gillan slibuje měření sil s Thanosem.

První ženská marvelovka Captain Marvel (2019) není dokonalá, ale jde o zábavný film, který ostudu nedělá. Ne po kvalitativní stránce a už vůbec ne poté finanční. Aktuálně se totiž Captain Marvel podařilo utržit 1,04 miliardy dolarů celosvětově a tím pádem překonala třetí nejúspěšnější DC film Temného rytíře (2008), který zvládl získat 1,004 miliardy dolarů. A Captain Marvel ještě určitě něco přidá, protože v kinech ještě nějakou dobu poběží. Je tak možné, že překoná projekt Temný rytíř povstal (2012), který má na kontě 1,08 miliardy dolarů a případně i nejúspěšnější film na motivy DC komiksů Aquamana (2018), který získal 1,15 miliardy dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA CAPTAIN MARVEL

Poslední cameo Stana Lee

Stan Lee sice ke konci minulého roku zemřel, ale stačil natočit ještě několik scén pro budoucí komiksové filmy. Nebylo ale jasné, kolik cameo rolí mají tvůrci k dispozici. Nyní už se to ví, spolurežisér Avengers: Endgame Joe Russo potvrdil, že ve čtvrtých Avengers uvidíme poslední Stanovo cameo.

V Avengers: Endgame se také zřejmě dočkáme střetu Nebuly (Karen Gillan) a Thanose (Josh Brolin), což naznačila právě Karen Gillan:

"Trpí nějakými problémy s otcem. Myslím, že jsem nadšená z toho, že bude konečně čelit zdroji svého trápení. K tomu to směřuje už několik filmů... Ráda bych viděla to, že se tomu zkusí postavit. Nevím, jestli vyhraje. Nic neprozrazuji. Začala jsem být opravdu nervózní z toho, že bych mohla něco prozradit."

Nejen možný střet Nebuly a Thanose uvidíme už 25. dubna 2019, případně o den dříve, pokud vyrazíte na předpremiéru.



Zdroj: BoxOfficeMojo, CB (2x)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat