Avengers: Infinity War - Robert Downey Jr. promluvil o smrti Spider-Mana

Jak se herec cítil?

Jednou z nejdojemnějších scén v Avengers: Infinity War (2018) byl moment, kdy Iron Manovi (Robert Downey Jr.) umíral v náruči Spider-Man (Tom Holland) a právě o téhle chvilce promluvil Robert Downey Jr.:

"Bylo šílené to natáčet, ale prostě to byl jen další den a poté jsme byli obědě a dělali si to své, protože je to film. Ale myslím, že pak jsem to viděl a náhodou jsem to viděl s jedním neuvěřitelným skotským dítětem, které nemohlo jít do kina, takže jsem se na to díval s ním a jeho reakce mě opravdu rozhodila. Takže si myslím, že hodně z nás se těší na, jak Kevin (Kevin Feige, prezident Marvel Studios) neustále říká, překvapení a potěšující zkušenost s Endgame. Je to jedna z věcí, kdy si říkáte, 'Wow, myslím, že jsme udělali hodně vážná rozhodnutí.' Ale myslím si, že se to publiku líbilo. Myslím si, že publikum je velmi chytré a teď... vyžadují, aby jim někdo necpal to samé, co před dvaceti minutami. Potřebujeme novinky a domnívám se, že Russoovi a Kevin jsou schopni nám to poskytovat."

Dá se tušit, že ti, co se v Avengers: Infinity War změnili v prach, se vrátí, ale stejně tak se dá čekat, že v Avengers: Endgame dojde k několik úmrtím, která budou nezvratná. Takže bychom se měli připravit na to, že nás čekají další scény, u kterých budeme dělat, že máme alergii.

Avengers: Endgame mají premiéru 25. dubna.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat