Avengers: Endgame - Pojďme dostat toho zk*rvysyna, nejen to zaznělo v nové scéně z filmu

Vybraní redaktoři měli šanci vidět ochutnávku z očekávané komiksovky. POZOR, SPOILERY!!!

My "prostí lidé" se premiéry Avengers: Endgame dočkáme až 25. dubna (předpremiéra proběhne o den dříve), ale někteří američtí novináři dostali šanci zhlédnout scénu z filmu už nyní. A rozpovídali se o ní.

Jednalo se o moment, kdy Avengers a jejich spojenci plánovali útok na Thanose (Josh Brolin). Captain Marvel (Brie Larson) se proti němu chtěla postavit sama, ale ostatní se ozvali s tím, že také hodlají přiložit ruku k dílu.

Black Widow (Scarlett Johansson) upozornila, že ani netuší, kde se Šílený titán nachází, ale Nebulu (Karen Gillan) něco napadlo. Thanos jí v minulosti vyprávěl o planetě, kam se chce vydat, až se mu podaří realizovat jeho plán.

Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper) poté upozornil na planetu, kde před několika dny došlo k masivnímu nárůstu energie. Nebylo těžké uhodnout, co je příčinou, použití Infinity Gauntlet...

Kromě toho se zdá, že plánem hrdinů bude to, o čem se už delší dobu mluví a to získat právě rukavici Infinity Gauntlet a zvrátit Thanosovo lusknutí. Ovšem, je otázkou, zda to vyjde, protože některé uvolněné materiály naznačují, že tento plán selže.

Je na místě upozornit, že meetingu se neúčastnili Ant-Man (Paul Rudd) a Iron Man (Robert Downey Jr.) a není jasné proč. Pokud je zpět na Zemi Nebula, měl by tam být i Iron Man. Možná pracuje na něčem jiném, to zatím nevíme.

V dané scéně také dojde řeč na to, proč byla Captain Marvel tak dlouho pryč, na což se zeptá War Machine (Don Cheadle). Captain Marvel odpoví:

"Existuje spousta planet, které nemají takové štěstí, aby měly vás." 

Nakonec se tedy skupina rozhodne vydat na Thanosovu planetu (následuje moment z kosmické lodi, který jsme viděli v novém traileru) a Kapitán Amerika (Chris Evans) situaci okomentuje nečekaně:

"Pojďme dostat toho zk*rvysyna."

A když už je i Kapitán Amerika sprostý, pak je jasné, že to berou vážně.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat