Avengers: Endgame - Kterou fanouškovskou teorii má nejraději představitel Iron Mana? Je hodně vtipná

A co na fanouškovské teorie říká Jeremy Renner?

Ve spojení s očekávanými filmy se často objevují takzvané fanouškovské teorie. A v případě Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) jich bylo obrovské množství.

A přestože někteří kroutili očima, když viděli další, tak režiséři filmu bratři Russoové se nechali slyšet, že některé z nich nejsou daleko od pravdy.

Ovšem, jak už bylo naznačeno, ne každý je milovník fandovských spekulací. Ale co na ně říká třeba Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye/Ronin)?

"Prostě miluji kreativitu, která z těch teorií vychází. Jsou hodně vtipné, jsou hodně šílené... Ale to znamená, že lidé do těchto příběhů hodně investovali."

Některé jsou opravdu šílené. Například ta, která patří mezi oblíbené Roberta Downeyho Jr. (Tony Stark/Iron Man):

"Mou oblíbenou je, že Ant-Man vleze do Thanosova zadku a poté se zvětší. A to je přesně to, co se stane."

Je to skutečně tak, jedna teorie nebo spíše návrh zněl, že by se Ant-Man (Paul Rudd) mohl zmenšit, vlézt do Thanosovy zadnice a pak se zvětšit a rozervat ho na kusy.

Je to hodně praštěný nápad, speciálně pak, pokud jde o otvor, kterým by se měl dostat Ant-Man dovnitř. Nicméně v seriálovém (a pokud se nepletu i komiksovém) světě se něco (hodně vzdáleně) podobného odehrálo, Wasp se zmenšila, vletěla Red Hulkovi do ucha a pomohla k jeho porážce.

Nedá se ale očekávat, že se teorie o Thanosově zadku v Avengers: Endgame uskuteční, to už by bylo prostě moc.


Zdroj: CNA Life
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat