Avengers: Endgame - Konec filmu měli tvůrci vymyšlený už před Infinity War

Prozradili to režiséři.

Premiéry Avengers: Endgame se dočkáme 25. dubna 2019 (předpremiéry o den dříve) a určitě jsme všichni zvědaví, jak to dopadne, protože tvůrci slibují velká překvapení. Ovšem, pokud jde o filmaře, tak ti věděli, jaký bude konec Endgame ještě předtím, než začalo natáčení Avengers: Infinity War (2018).

Prozradili to režiséři Anthony a Joe Russo:

"Když jsme pracovali na filmech Infinity War a Endgame, první věc, kterou jsme rozlouskli, byl konec Endgame. Důvodem je to, že jsme chtěli vědět, kam míříme. Je velmi obtížné odvyprávět příběh, když nevíte, kam míříte... Trávili jsme měsíce v místnosti tím, že jsme pouze řešili základní obrysy na třech stránkách. Doslova to bylo tak, že na první straně byl první akt, na druhé druhý akt a na třetí třetí akt. Protože v případě takového dokumentu musíte vědět, 'Tady začneme, tohle se stane uprostřed, tady to skončí.' Pokud víte tohle, je mnohem jednodušší vytvořit scénář. Je to více tvárný materiál, se kterým pracovat, mluvit o tom a vymyslet to."

Není šokem, že si tvůrci naplánovali hrubé obrysy příběhu hodně dopředu, speciálně pak s ohledem na to, že se původně počítalo s tím, že třetí a čtvrtí Avengers budou dvěma polovinami jednoho filmu. Nakonec z toho sešlo a každý film je samostatný, byť jsou provázané. Nicméně i tak se tvůrcům hodilo, že si rozmysleli, jak chtějí, aby se děj vyvinul. 

Tak snad bude konec hodně uspokojivý, když ho tvůrci mohli pilovat měsíce a měsíce.


Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat