Avengers: Endgame - Jeden z největších filmů naší doby, popisuje prodejce vstupenek komiksovku

Zájem je větší, než se čekalo.

Avengers: Endgame jsou filmem, na který se těší spousta lidí. To není žádné velké překvapení. Jenže se zdá, že zájem je ještě větší, než se předpokládalo.

Prvním náznakem bylo to, když po zahájení předprodeje "spadly" stránky několika prodejců vstupenek v USA. Později pak společnost Fandango prozradila, že za týden se na Endgame prodalo 5x víc vstupenek než na Avengers: Infinity War (2018) a následně další firma Atom Tickets informovala, že za 10 dnů se na Avengers: Endgame prodalo nejvíce vstupenek v historii.

Nyní se ozvalo opět Fandango, konkrétně jejich hlavní editor Erik Davis, který naznačil, že kina nestačí uspokojovat poptávku a tak se snaží přidat, co nejvíce dalších představení. Na Twitteru napsal:

"Mohl by to být jeden z největších filmů naší doby a jeho světová premiéra se odehraje za týden ode dneška. Dostávají se ke mně zprávy, že kina přidávají další představení, takže se podívejte, kdy se bude promítat pro vás."

Prostě a jednoduše se chystá něco velkého, což bude s největší pravděpodobností získávat jeden rekord za druhým.

Někteří analytici dokonce mluví o tom, že by film mohl překonat na tržbách 3 miliardy dolarů celosvětově, což se nezdá být nepředstavitelné.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat